Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2012 00:00

Σύλλογος Αθηνά

Ενα όνειρο αρκετών χρόνων έγινε πλέον πραγματικότητα.

Έγινε επιτέλους ο Σύλλογoς μας.

Άναπτυξιακός και Εξωραϊστικός ,ο οποίος ακούει στο όνομα «Αθηνά» από την θεά Αθηνά προστάτιδα της Αθήνας και το ομώνυμο άγαλμα που βρίσκεται στο Πεδίο του ΄Αρεως.

Ο Σύλλογος μας δραστηριοποιείται με εθελοντές όλων των ηλικιών για την αναβάθμιση του χώρου του Πεδίου του Άρεως ,της Πλατείας Πρωτομαγιάς ,του Πευκοδάσους πίσω από την Σχολή Ευελπίδων και των Δικαστηρίων ,τους χώρους γύρω από το 38ο Γυμνάσιο και Λύκειο μέχρι και την Πλατεία Γκύζη και τον Λόφο Φινοπούλου.
 
Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε την ανάπτυξη και αναβάθμιση των χώρων για την ασφαλή και αξιοπρεπή χρησιμοποίηση των δραστηριοτήτων που ήδη υπάρχουν και που μπορεί ακόμη ν’αναπτυχθούν για το καλό των περιοίκων και όχι μόνο.
 
Αυτός ο πνεύμονας πρασίνου της περιοχής μας πρέπει να γίνει μιά πραγματική όαση προσβάσιμη σε όλους ,με ασφάλεια.
 
Σας καλούμε λοιπόν όλους ,περίοικους και μη,σε συστράτευση ,και με την αγάπη και το μεράκι που μας διακατέχει για τους χώρους αυτούς να τους κάνουμε παράδειγμα προς μίμηση.
 
Όσοι λοιπόν επιθυμείτε την εγγραφή σας στο σύλλογό μας και έχετε την όρεξη να μας βοηθείσετε με τον ένα η τον άλλο τρόπο, συμμετέχοντας εθελοντικά στην διατήρηση του πάρκου,συμπληρώσετε την «αίτηση μέλους» που θα βρείτε στοsite μας , στείλτε το μας με Email στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και καλέστε μας στο τηλέφωνο του γραφείου μας , 210 6436033
προκειμένου να συναντηθούμε για να γνωριστούμε ,μάθετε για μας και αν θέλετε να εγγραφείτε σαν μέλη μας. 
 
Συμμετοχή εγγραφής 3Ευρώ και ετήσιας συνδρομής 6Ευρώ.
το ΑΦΜ μας 998139577.
ΔΟΥ ΙΘ Αθηνών .
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 15:20
Το Πάρκο ανήκει σε όλους μας. Είναι ευθύνη όλων μας να το προστατέψουμε.

Επικοινωνία

  • Μουστοξύδη 20,
    114 73, Αθήνα
  • +30 210 6436033